Instructie Militara

Instructia militara de la Arsenal Park este o activitate unica in tara, singura de acest gen realizata ca entertainment. Apanajul armatei, instructia militara este un antrenament sportiv care urmareste pregătirea “soldatului” pentru a infrunta cele mai grele situatii de lupta. Instructia incepe cu un mars de 2 km de la Comandament pană in poligonul de instructie.

Airsoft & Paintball

Fosta fabrica de armament este acum o fabrica de adrenalina. Locul ideal pentru joaca de-a razboiul: poligon pentru trageri, Airsoft sau Paintball. La Arsenal Park, joaca aceasta se ia foarte in serios. Orice puscas adevarat va fi incantat automat de hala de 1500 mp dedicata jocului, un spatiu realist in care se pot reproduce fidel lupte de gherila.

Tir cu arme de foc

Arsenal Park a pregatit o noua activitate pentru toti amatorii de adrenalina: tir de agrement cu arme de foc!! Este, poate, cea mai reala activitate militara de pana acum, alaturi de instructia militara.

Plimbare cu senilatele

La prima vedere, transportorul din 1964 şi transportoarele suedeze şi olandeze par a fi ”doar” mastodonţi pe şenile. Le vei privi cu respect (şi cu goluri in stomac) după escaladarea unei rampe de peste 45 grade sau coborârea unei pante aproape verticale. Fără centură de siguranţă. Transportorul merge inainte, ca soldatul sovietic. Prin şanţuri. Peste povârnişuri. Prin pădure. Pe sub crengi…

Enduro tours at Arsenal Park

Activități The latest activity at Arsenal Park is the enduro tours on routes of Orastiei mountains. Amateurs of extreme sensations are accompanied by a specialized guide on the tracks, along with which will choose suitable routes. The tours will take place in depending on duration of the bike rental and on the experience in handling a field motorcycle.

Vehicule recreative la Arsenal Park

Vrei şi mai multă acţiune? Se poate! Parcul e înzestrat cu o flotă de vehicule recreative pe care te vei da până la epuizare. Cu volan sau cu manete. Cu pedale sau fără. Indiferent de opţiune, activitatea se serveşte obligatoriu cu multă voie bună. Dacă îţi place să conduci, vei fi în Paradis.

Tir cu arcul

Arcul, utilizat pe câmpul de bătălie cu câteva secole în urmă, a devenit un sport olimpic. La Arsenal Park se utilizează arcuri profesionale, care respectă standardele Federației Franceze de Tir cu Arcul, federație la care este afiliată și Federația Română.

Foc de tabara

După o zi plină de adrenalină, ce poate fi mai relaxant decât să petreci o seară specială în jurul unui foc de tabără impresionant? Petrecerea continuă în aer liber, cu muzică pe toate gusturile și dans în jurul focului de tabără. Meniul este unul bogat, menit să potolească foamea tuturor celor care au participant, mai mult sau mai puțin, la activitățile în aer liber din timpul zilei: aperitive (pastă și platouri cu brânză, cârnați uscați, slănină și tobă, roșii, castraveți și ceapă), preparate barbecue (cartofi copți, mici, ceafă, cotlet, copănele și aripioare), tarte cu fructe și băutură tradițională (afinată, vin, țuică și bere).

Tir cu arme de airsoft si paintball

Indiferent că ești pasionat de airsoft sau de paintball sau nu ai mai ținut o armă (de foc sau replică) în mână, Arsenal Park îți propune un test de precizie: tir la țintă fixă cu arme de airsoft sau de paintball.

Drezina

Drezina – Masinarie bizara si rara. Drezina prilejuieste un tur la fel de special, dar mult mai pasnic. Pe linia unde altadata treceau vagonetii incarcati cu armament, s-a amenajat acum un traseu de mini-croaziera (300 de metri lungime).

Teren de sport multifuncțional

Daca doresti si o activitate mai clasica, ai la dispozitie si terenurile de sport de la Arsenal Park, pe langa activitatile militare poti practica orice sport popular: fotbal, tenis, baschet, volei, badmington.

MiniGolf

Minigolful se joaca pe terenul de minigolf cu mingi si crose. Scopul jocului este de a introduce mingea de pe punctul initial de plecare in gaura, din cat mai putine lovituri.

Sala de jocuri

Distractie indoors!Seara, distractia se poate muta si înauntru. Aici, Soldatii de Vacanta pot opta pentru jocuri de societate în sala de jocuri: darts, poker, ping-pong, fotbal de masa, biliard.

Cinema in aer liber

Filme commando, pac-pac, western, documentare de razboi sau filmarile trupei de Soldati de Vacanta etc. sunt proiectate pe un ecran imens în mijlocul naturii.

Kidspark

Copiii iubesc Arsenal Park! Tiroliana si spatiul special de joaca sunt dedicate copiilor mici. Dar si copiilor mari. Copiii mănâncă sănătos, se joacă în aer liber, într-o atmosferă optimistă, unde se bucură din plin de cele mai frumoase jocuri. Căsuţe, huţulus, trambuline, tobogane, toate colorate, îi ţin ocupaţi o bună parte din timp pe micuţii soldaţi.

Treasure Hunt

Adrenalina este pusa in miscare si prin ”vanatoarea de comori”. Padurea si Muzeul Militar Arsenal Park sunt ideale pentru a ascunde si pentru a cauta ”comori”. Acest joc necesita concentrare maxima si o buna orientare in spatiu.

Jeep Off-Road

Daca ATV-urile sunt prea mici pentru tine, adrenalina unei competitii off road pentru jeep-uri te va epuiza pana la sfarsitul zilei. Rotile uriase, terenul accidentat, sunetul nervos al unui motor puternic, toate sunt pregatite sa se amestece in 80 de hectare de spatiu de concurs de jeep off-road. E reteta perfecta pentru o competitie bine organizata, doar pentru pretentiosi.

Team Building for your team!

Team Building Here, at Arsenal Park, you find the best ideas for organizing a teambuilding by the book! Nowhere, the idea of a team will be put to the test more! Strengthen your team through a training at Arsenal Park and you will have the most powerful marketing strategy from your people!

muzeu-arsenal-park

Open air museum

Museum The Arsenal Park Museum is the largest military open air museum in Romania, opened to public. See here a selection of exhibits from the Arsenal Park Museum!

Piscina exterioara

Dupa o instructie grea, dupa lupte de airsoft si paintball, dupa zguduiturile din transportorul șenilat sau după masa copioasă de la Popotă, piscina exterioară reprezinta o adevărată oază de relaxare.
Notă: accesul la piscină este permis doar clienților cazați la Arsenal Park.

Fitness Park

Acum poti face fitness in aer liber. Am amenajat un loc special pentru aparate, sa faci miscare si sa te bucuri de natura in acelasi timp.

Petanque

Petanque

Pentru că oaspeții noștri iubesc mișcarea, lângă sala de jocuri am amenajat un spațiu special pentru jocul de Petanque.

Arsenal Rink

Patinoarul Arsenal este unul din obiectivele finalizate de către Arsenal Park în anul 2014, incluse în proiectul “Creșterea calității serviciilor turistice in cadrul Arsenal Park prin crearea unei infrastructuri de agrement specifice”.

Manege Arsenal

Manege Arsenal is one of the objectives included in the project “Improving the quality of tourism services in Arsenal Park by creating a specific recreational facilities.” The Arsenal Manege is located near the eastern border of Arsenal Park, as a starting point for rides in the park area. Apart from leisure, there will be organized…

Multipurpose Sports Hall

Multipurpose Sports Hall, with its annexes functions will be located close to Aqua Park, with access from the existing road within Arsenal Park. Being located near the spa, it will have the same architectural features, large area glass for natural lighting and good visual relationship with the surrounding landscape. Although they represents two distinct objectives,…

Aqua Park Arsenal

Aqua Park, with its annexes functions, will be located in the proximity of multifunctional sportshall, with access from the existing road within Arsenal Park. Being located near the hall, it will have the same architectural features,  large area glass for natural lighting and a good visual relationship with the surrounding landscape. Although they represent two…